Op het strand van Ala Moana, Honolulu

Ik schrijf literatuur: romans, korte verhalen en gedichten. Mijn werk is persoonlijk, speels en in toenemende mate geëngageerd. Al schrijvend kom ik vaak op ideeën voor tekeningen - die vind je dus ook in mijn boeken.
Kies hieronder je favoriete biografie (het waarheidsgehalte varieert):
A
Ineke Roberta Riem woont op een boerderij in Fryslân met haar echtgenoot, drie fantastische kinderen, teckel Harry en labrador Eduard. Ze houdt van paardrijden en zet zich in voor het behoud van de grashommel.

Ineke Roberta Riem is schrijver en filosoof. Zij studeerde in Bologna en Berlijn. In haar diepgravende essays onderzoekt zij hedendaagse tendensen. Haar geliefde is een Chileense kunstenares, sorry, kunstenáár.
C
Ineke Roberta Riem woont in een vuurtoren op een eiland in de Noordzee. Speciaal getrainde zeevogels brengen haar manuscripten naar het vasteland. Haar werk werd vertaald in het Swahili, Gaelisch en Hawaiiaans.
D
Ineke Roberta Riem (1980) studeerde Nederlands en een jaar aan de Rietveld Academie. Ze debuteerde in 2013 met een roman die o.a. bekroond werd met de Bronzen Uil. Sinds 2020 woont ze in het Witsenhuis in Amsterdam.

Back to Top